Με ευθύνη και σεβασμό, στα νέα μέτρα

#1. Αγορές θα πραγματοποιούνται μόνο με ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες και θα αποστέλλονται με εταιρείες μεταφορών.

#2. Παραλαβές από το φυσικό κατάστημα δεν θα γίνονται.

#LockDown --- #Μένουμε_ασφαλείς

-12% NEO COOLCAM NIP56FX Ασύρματη Εξωτερική Ip κάμερα αδιάβροχη WIFI 1Mpixel

NEO COOLCAM NIP-56FX

Ασύρματη Εξωτερική Ip κάμερα αδιάβροχη WIFI 1Mpixel 8GB


Αδιάβροχη έγχρωμη IP κάμερα εξωτερικού χώρου με υψηλή ανάλυση HD 720p με δυνατότητα ενσύρματης & ασύρματης σύνδεσης (Ethernet / WiFi) με το δίκτυο, υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη και υποδοχή κάρτας μνήμης microSD για τοπική καταγραφή των videos.

Η εξωτερική προστασία που χρειάζεστε 24 ώρες το 24ωρο!
Με την ασύρματη εξωτερική IP WiFi/Ethernet κάμερα παρακολουθείτε το χώρο σας ακόμα και μέσα από το κινητό σας!

Με την ασύρματη κάμερα δείτε εύκολα, γρήγορα, απλά και οικονομικά τον εξωτερικό χώρο σας μέσα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, μέσω LAN τοπικού δικτύου ή απομακρυσμένα με σύνδεση internet. Η σύνδεση της κάμερας μπορεί να είναι ασύρματη εντός της εμβέλειας του δικτύου σας wifi ή ενσύρματα με καλώδιο δικτύου.

Τοποθετώντας μία ή περισότερες ασύρματες διαδικτυακές κάμερες IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

Οι ασύρματες εξωτερικές κάμερες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα με καταγραφή σε εσωτερική κάρτα SD ή σε ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή σε κεντρικό υπολογιστή ή καταγραφικό NVR. Με λειτουργία αυτόματου εντοπισμού κίνησης και καταγραφής στην εσωτερική κάρτα SD, στον υπολογιστή ή σε καταγραφικό.
​Επιπλέον δυνατότητα ειδοποίησης και αποστολής φωτογραφιών της κίνησης μέσω e-mail.

Έγχρωμη ασύρματη IP κάμερα για περιμετρικό έλεγχο του χώρου σας ακόμα και στο σκοτάδι! Κορυφαία λύση για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο ασύρματα, συνδυάζοντας υψηλές δυνατότητες και φυσικά… στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

 

 

Κύρια Χαρακτηριστικά


 •  Αλγόριθμος κωδικοποίησης βίντεο H.264 για μετάδοση HD βίντεο χρησιμοποιώντας λίγο bandwidth
 •  Χαρακτηριστικά P2P για εύκολη πρόσβαση
 •  Αισθητήρας: 1 MPixel 720p Progressive Scan CMOS
 •  Megapixel HD βίντεο Υψηλή ανάλυση HD 720p (1280 x 720)
 •  Υποστηρίζει IE/Firefox/Google/Safari browser
 •  Υποστηρίζει κρυπτογραφήσεις WEP,WPA-PSK και WPA2-PSK
 •  Η ασύρματη σύνδεση είναι συμβατή με IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi, έως 150Mbps
 •  Νυχτερινή όραση IR (Εμβέλεια: 20 μέτρα)
 •  Υποστηρίζει λήψη στιγμιότυπων
 •  Υποστηρίζει dual-stream
 •  Υποστηρίζει αποθήκευση σε κάρτα SD, με χωρητικότητα έως 64GB
 •  Υποστηρίζει IR-Cut auto switch
 •  Ενσωματωμένη, δωρεάν υπηρεσία DDNS(dynamic domain name service)
 •  Υποστηρίζει Domain Name Άλλων Παρόχων
 •  Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 •  Διαχείριση μέσω κωδικών και χρηστών διαφόρων επιπέδων
 •  Ειδοποίηση ανίχνευσης κίνησης μέσω email
 •  Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών από το PC σας
 •  Υποστηρίζει εγγραφή: βάσει χρονοδιαγράμματος, ανίχνευση κίνησης ή 24ώρη
 •  Χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο 

Τι κερδίζω εάν αγοράσω την υπηρεσία ρύθμισης;

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με έναν τεχνικό μας έχετε τα εξής προτερήματα:

 • Ρύθμιση της κάμερας στο κινητό μου βήμα-βήμα τηλεφωνικά
 • Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης του τεχνικού στο κινητό μου για τον προγραμματισμό της κάμερας
 • Επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με την κάμερα και εκμάθηση της κάμερας
 • Υποστήριξη του προιόντος σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις μετά τον προγραμματισμό του

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ WIFI


Motion Detection

Με την ανίχνευση κίνησης σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα και διακριτικά τον εξωτερικό σας χώρο, την αυλή, το κήπο, το σπίτι σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) για να ξεκινήσετε την καταγραφή και μεταφορά εικόνων αμέσως μόλις η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση στο χώρο που είναι εγκατεστημένη.

 

Υψηλής Ευκρίνειας εικόνα HD 720p / 1Mp

Μοναδική εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD 720p, υποστηρίζει νυχτερινή λήψη έως 20μ, με λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, P2P (σύνδεση της κάμερας με το κινητό χωρίς ρυθμίσεις του router) σύνδεση με QR Code, μικρή σε μέγεθος και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε ούτε σε ΠΟΛΥ ακριβότερες κάμερες !

 

Led φωτισμού υπερύθρων IR

Με αυτόματο αισθητήρα φωτός και Led φωτισμού υπερύθρων IR για νυχτερινή λήψη σας έως και 20 μέτρα, εγγυάται την καλύτερη ποιότητα εικόνας ημέρα και νύχτα. Με ασύρματη σύνδεση στο δίκτυό σας με WiFi και πρόγραμμα τηλεχειρισμού από το κινητό ή Tablet, ετοιμαστείτε για τον απόλυτο χειρισμό της κάμερας. 
Με χαρακτηριστικά σαν και αυτά, αποτελεί ιδανική επιλογή για παρακολούθηση εξωτερικών χώρων, εισόδων πολυκατοικιών, καταστημάτων ή για οικιακή χρήση.

 

P2P Conection

Χάρη στην τεχνολογία εύκολης πρόσβασης P2P, δεν χρειάζεται να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις Port Forwarding και DDNS. Απλά σαρώστε τον κώδικα QR που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κάμερας, ώστε να πραγματοποιήσετε σύνδεση μέσω smart phone ή πληκτρολογήστε το UID στην εφαρμογή CMS για να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση.
Η κάμερα βασίζεται στο πρότυπο TCP/IP. Υπάρχει WEB server στο εσωτερικό, ο οποίος υποστηρίζει Internet Explorer. Συνεπώς η διαχείριση και συντήρηση της συσκευής σας γίνεται πολύ πιο απλή χρησιμοποιώντας το δίκτυό σας για πρόσβαση στο website της κάμεράς σας. 

 

Eφαρμογές παρακολούθησης 

Η κάμερα είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές παρακολούθησης εξωτερικού χώρου, όπως σπίτια, καταστήματα και γραφεία. Ο έλεγχος της κάμερας και η διαχείριση της εικόνας της είναι εξαιρετικά απλή χρησιμοποιώντας το web interface της, για ενσύρματη ή ασύρματη συνδεσιμότητα.
Η CoolCam διαθέτει «έξυπνη» εφαρμογή για Smart Phone (για Android και iPhone). Στη συνέχεια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνα από την κάμερά σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσω του smart phone σας ή άλλων έξυπνων κινητών συσκευών. 

 

Καταγραφή Video

Καταγράψτε σε πραγματικό χρόνο εικόνα, 24 ώρες το 24ωρο. Kαταγραφή σε ενσωματωμένη κάρτα μνήμης ή σε ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή σε κεντρικό υπολογιστή ή καταγραφικό NVRΙδανική για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα με καθαρή εικόνα για παρακολούθηση σε χαμηλό έως ανύπαρκτο φωτισμό σε απόσταση έως και 20 μέτρων. Τοποθετείστε την κάμερα στο χώρο σας και παρακολουθείστε ή καταγράψτε τα πάντα στο φορητό σας υπολογιστή… στο κινητό σας… όπου και αν βρίσκεστε και ύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στο χώρο σας. 

 

H.264 για μετάδοση HD βίντεο

​Αλγόριθμος κωδικοποίησης βίντεο H.264 για μετάδοση HD βίντεο χρησιμοποιώντας λίγο bandwidth .
Η κάμερα υποστηρίζει τεχνολογία συμπίεσης εικόνας H.264, που μειώνει δραστικά το μέγεθος των αρχείων και εξοικονομεί bandwidth στο δίκτυό σας.

 

Waterproof IP 67

Η κάμερα υποστηρίζει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης κατά το πρότυπο IP67 ώστε να είναι κατάλληλη τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Στιβαρή κατασκευή με μεταλλική βάση στήριξης

 

 


Δείτε στο παρακάτω Video πόσο εύκολο είναι να δείτε την κάμερα στο κινητό σας.


 

 

 

Σχετικά Έγγραφα:


 Όροι εγγύησης

Καμερες ασφαλείας
ΚατασκευαστήςCoolcam
Ανάλυση εικόνας1 - 1.4MP / 720P
Πρωτόκολλο μετάδοσηςIP
ΤοποθέτησηΕξωτερική
ΦακόςΣταθερός
ΣυνδεσιμότηταWiFi - Ethernet

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ασύρματη Κάμερα COOLCAM NIP-56

 • Κωδικός Προϊόντος: 101642
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
 • 85,00€
 • 75,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 60,48€

Διαθέσιμες Επιλογές

Για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2105771577

Ετικέτες: ρομποτική κάμερα, PTZ, ασύρματη κάμερα, Σύστημα ασφαλείας, ασύρματη κάμερα wifi, ασύρματη κάμερα εξωτερικού χώρου, ασύρματη κάμερα με ήχο, κάμερα IP, εσωτερική κάμερα coolcam, nip-56, Ασύρματη, 720p/1mp, Αδιάβροχη, microsd, 8gb, Κάμερες, Ασφαλείας, Ασύρματες nip-56(hbp)