Δέκτες - Αποκωδικοποιητές

Δέκτες - Αποκωδικοποιητές

Δέκτες επίγειας, ψηφιακής, αναλογικής, δορυφορικής και καλωδιακής τηλεόρασης

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε δέκτες επίγειας, ψηφιακής, αναλογικής, δορυφορικής και καλωδιακής τηλεόρασης, Hotel Menu, SmartTV, Multimedia Player κ.α.

Η μετάβαση στην ψηφιακή «εποχή» είναι ένα άλμα εξέλιξης για τον κόσμο της τηλεόρασης. Εξέλιξη όχι μόνο στην ποιότητα της εικόνας και του ήχου, αλλά και στον τρόπο που έχουμε μάθει (και συνηθίσει) ως τηλεθεατές να χρησιμοποιούμε το μέσο μέχρι σήμερα.

Πλέον, δεν απέχουμε πολύ από μια καθημερινότητα όπου δεν θα βλέπουμε μόνο τηλεόραση, αλλά θα δείχνουμε και τι θέλουμε.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

EDISION HYBRID lite Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HD

EDISION PROGRESSIV HYBRID LITE Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HDEDISION hybrid lite LED, νέος, εξελιγμένος Τ2 Full High definition δέκτης Επίγειων Ψηφιακών καναλιών MPEG4, με εξελιγμένο tuner ακριβείας DVB-T2 & DVB-C  και έξοδο SCART και HDMI.  O EDISION hybrid lite είναι ο νέος, εξελιγμένος T2 Full High definition δέκτης Επίγειων Ψηφιακών καναλιών MPEG4, με εξελιγμένο tuner ακριβείας DVB-T2 ..

29,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,11€

EDISION OS MEGA linux δέκτης DVB-S2 + DVB-S2 + DVB-S2/T2/C

Nαι! Είναι γεγονός! Η ναυαρχίδα των LINUX της EDISION, ο EDISION OS MEGA, ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά. Ο απόλυτος linux δέκτης είναι Combo και διαθέτει 2 DVB-S2 tuners και 1 universal DVB-S2/T2/C tuner. Εναρμονισμένος απόλυτα με τις σύγχρονες τάσεις, ο δέκτης υποστηρίζει πρότυπο συμπίεσης H.265 HEVC.ο μεγάλο μέλος της οικογένειας EDISION είναι γεγονός. Το OS mega DVB-S2 + DVB-S2 + DVB-S2..

199,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 161,21€

EDISION OS MINI DVB-S2

EDISION OS MINI DVB-S2. Το νέο μέλος της οικογένειας EDISION είναι εδώ για να σας ενθουσιάσει. Το OS mini DVB-S2 είναι η νέα μας προσθήκη στην γκάμα των HD δορυφορικών δεκτών LINUX και έρχεται να σας συναρπάσει με απίστευτα χαρακτηριστικά όπως λειτουργικό E2 Linux, επεξεργαστή BROADCOM MIPS Dual Core στα 742MHz, 512MB NAND Flash & 512MB RAM, WiFi & Bluetooth on Board, Full Media Player αλλά και Τη..

104,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 84,60€

EDISION OS MINI DVB-S2 + DVB-S2

EDISION OS MINI DVB-S2 + DVB-S2. Το νέο μέλος της οικογένειας EDISION είναι εδώ για να σας ενθουσιάσει. Το OS mini DVB-S2 + DVB-S2 είναι η νέα μας προσθήκη στην γκάμα των HD δορυφορικών δεκτών LINUX και έρχεται να σας συναρπάσει με απίστευτα χαρακτηριστικά όπως λειτουργικό E2 Linux, επεξεργαστή BROADCOM MIPS Dual Core στα 742MHz, 512MB NAND Flash & 512MB RAM, WiFi & Bluetooth on Board, Full Media ..

129,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 104,76€

EDISION OS MINI DVB-S2 + DVB-T2/C

EDISION OS MINI DVB-S2 + DVB-T2/C. Το νέο μέλος της οικογένειας EDISION είναι εδώ για να σας ενθουσιάσει. Το OS mini DVB-S2 + DVB-T2/C είναι η νέα μας προσθήκη στην γκάμα των HD Combo δεκτών LINUX και έρχεται να σας συναρπάσει με απίστευτα χαρακτηριστικά όπως λειτουργικό E2 Linux, επεξεργαστή BROADCOM MIPS Dual Core στα 742MHz, 512MB NAND Flash & 512MB RAM, WiFi & Bluetooth on Board, Full Media Pl..

129,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 104,76€

EDISION OS MINI DVB-T2/C

EDISION OS MINI DVB-T2/C. Το νέο μέλος της οικογένειας EDISION είναι εδώ για να σας ενθουσιάσει. Το OS mini DVB-T2/C είναι η νέα μας προσθήκη στην γκάμα των HD LINUX και έρχεται να σας συναρπάσει με απίστευτα χαρακτηριστικά όπως λειτουργικό E2 Linux, επεξεργαστή BROADCOM MIPS Dual Core στα 742MHz, 512MB NAND Flash & 512MB RAM, WiFi & Bluetooth on Board, Full Media Player αλλά και Τηλεχειριστήριο 4..

104,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 84,60€

EDISION PICCOLLINO 3IN1 LED Δορυφορικός & Επίγειος Δέκτης card reader HDMI Ethernet SCART USB

Edision Piccollino 3IN1 LEDΔορυφορικός & Επίγειος Δέκτης EDISION Μικρός και σύγχρονος, ο Piccollino 3in1 LED είναι ένας FULL HD COMBO δέκτης της EDISION με δύο tuner και δυνατότητα DVB-S/DVB-S2 για το δορυφορικό αλλά και DVB-T/DVB-T2 ή DVB-C για το HYBRID tuner, με υψηλές αποδόσεις και δυνατότητες. Φιλοξενούμενος στο νέο σκάφος LED, διαθέτοντας το ίδιο menu αλλά και το μοντέρνο και χρηστικό τ..

69,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,37€

EDISION PICCOLLINO LED Δορυφορικός δέκτης DVB-S2 Full HD card reader HDMI Ethernet SCART USB

EDISION PICCOLLINO LEDΔορυφορικός DVB-S2 Full HD δέκτης με υψηλές αποδόσεις. Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο μικρό και σύγχρονο ολοκαίνουριο Δορυφορικό δέκτη DVB-S2 Full High Definition. Ο EDISION Piccollino LED είναι εδώ, με υψηλές αποδόσεις και δυνατότητες για απολαυστική θέαση των αγαπημένων σας δορυφορικών καναλιών! Φιλοξενούμενος στο νέο σκάφος με LED display, διαθέτει το ίδιο menu αλ..

54,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,27€

EDISION PICCOLLO 3IN1 PLUS CI Δορυφορικός & Επίγειος Δέκτης card reader HDMI Ethernet SCART USB

Ο Piccollo 3in1 Plus CI είναι ο νέος FULL HD COMBO δέκτης της EDISION με δύο tuner και δυνατότητα επιλογής DVB-S & DVB-S2 για το δορυφορικό αλλά και DVB-T & DVB-T2 ή DVB-C για το HYBRID. Ο νέας γενιάς ALI επεξεργαστής του δίνει απίστευτες ταχύτητες στην εναλλαγή του σύγχρονου μενού του αλλά και των καναλιών θέασης τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 6000.Το νέο ενσωματωμένο CI που διαθέτει..

81,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 66,05€

EDISION PROGRESSIV nano plus LED Δορυφορικός δέκτης HDMI USB WiFi 3G card reader

EDISION PROGRESSIVE HD NANO PLUS LEDΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣΟ Progressiv HD Nano plus LED είναι ένας Full HD δορυφορικός δέκτης με σκάφος πλάτους 140mm και δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με μία έξοδο HDMI, 1 έξοδο SCART, 1 εισόδο USB, 1 έξοδος SPDIF, εσωτερικό WiFi και υποστήριξη 3G USB, 1 card reader αλλά και αναλύσεις μέχρι και 1080p, θα γίνει ο καλύτερος σας «τηλεοπτικός φίλος». Για ν..

49,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,24€

EDISION PROGRESSIV nano plus Δορυφορικός δέκτης HDMI USB WiFi 3G Conax card reader

EDISION Progressiv nano plusΟ Progressiv nano plus είναι ένας Full HD δορυφορικός δέκτης με απίστευτα μικρό σκάφος και δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με μία έξοδο HDMI, 1 εισόδο USB, ενσωματωμένο, εσωτερικό WiFi και υποστήριξη 3G USB, 1 card reader αλλά και αναλύσεις μέχρι και 1080p, θα γίνει ο καλύτερος σας «τηλεοπτικός φίλος». Για να ολοκληρωθεί το πακέτο, ο δέκτης δέχεται και προαι..

46,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 37,82€

EDISION PROGRESSIV nano Δορυφορικός δέκτης HDMI USB WiFi 3G

Ο Progressiv nano είναι ένας Full High Definition δορυφορικός δέκτης με απίστευτα μικρό σκάφος και δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με μία έξοδο HDMI, 2 εισόδους USB, υποστήριξη USB WiFi και 3G USB, αλλά και αναλύσεις μέχρι και 1080p, θα γίνει ο καλύτερος σας «τηλεοπτικός φίλος». Για να ολοκληρωθεί το πακέτο, ο δέκτης δέχεται και προαιρετικά περιφερειακά όπως π.χ. εξωτερικό LED Display κα..

42,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 34,60€

EDISION PROTON LED Δορυφορικός δέκτης DVB/S2 HDMI Free-To-Air Full HD USB

EDISION PROTON LEDΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DVB/S2 Ο Δορυφορικός Free-Τo-Air δέκτης EDISION PROTON LED, είναι ένας DVB-S2 Full HD δορυφορικός δέκτης, με σκάφος LED πλάτους 145mm, για μη συνδρομητικά δορυφορικά κανάλια, με μεγαλύτερο μέγεθος και εξαιρετικές δυνατότητες για την κατηγορία του που καλύπτουν κάθε προσδοκία. Με LED Display, μία έξοδο HDMI, μία έξοδο SCART, είσοδο USB και αναλύσεις μέχρι κ..

37,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,56€

EDISION PROTON Δορυφορικός δέκτης DVB/S2 HDMI Free-To-Air Full HD USB

EDISION PROTON Free-To-Air DVB-S2  Full High Definition ΔΕΚΤΗΣΟ Δορυφορικός Free-Τo-Air δέκτης EDISION PROTON, είναι ένας DVB-S2 Full HD δορυφορικός δέκτης για μη συνδρομητικά δορυφορικά κανάλια, με πολύ διακριτικό μέγεθος και εξαιρετικές δυνατότητες για την κατηγορία του που καλύπτουν κάθε προσδοκία. Με μία έξοδο HDMI, είσοδο USB και αναλύσεις μέχρι και Full High Definition 1080p, θα γίνει ο κα..

34,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,15€

EDISION HYBRID lite LED Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HD

EDISION HYBRID lite LED Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HDEDISION hybrid lite LED, νέος, εξελιγμένος Τ2 Full High definition δέκτης Επίγειων Ψηφιακών καναλιών MPEG4, με εξελιγμένο tuner ακριβείας DVB-T2 & DVB-C, με LED display στην μπροστινή πλευρά του και έξοδο SCART και HDMI.  Με ανάλυση εικόνας έως Full High Definition 1080p, αναβαθμισμένο Media Player, σκάφος 145 χιλιοστών με ενσωματωμένο ..

31,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,73€

EDISION HYBRID Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HD Καλέστε μας 210 577 1 577

EDISION HYBRID Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HD

ΝΕΟΣ και ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ! EDISION Progressiv HYBRID!Νέος και Υβριδικός! Ο EDISION Progressiv HYBRID! Απολαύστε Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση Mpeg-4 Full High Definition και επιπλέον εφαρμογές: YouTube, RSS News, Web TV, Weather Forecast, με ασύρματη ή καλωδιακή σύνδεση στο Internet. Ο EDISION Progressiv HYBRID είναι ένας Full High Definition υβριδικός (DVB-T2 / DVB-C) δέκτης με έξοδο HDMI, θύρα USB και LA..

EDI-COMBO T2/C USB TUNER

EDI-COMBO T2/C USB TUNER:: Η ψηφιακή τηλεόραση τώρα κοντά σαςΣυνδέστε με απλό τρόπο το EDI-COMBO T2/C USB Tuner στη θύρα USB του PC (windows) ή σε μία Android Smart συσκευή, εγκαταστήστε την εφαρμογή "EDI-COMBO PLAYER" και απολαύστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές όπου και αν βρίσκεστε με χρήση PC / Laptop / Tablet ή Smartphone. Με εξελιγμένο tuner ακριβείας DVB-Τ/T2/C μπορείτε να απολαύ..

36,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€

Globo GL-100 T2 Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης High Definition

Globo GL-100 T2Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης High DefinitionΕπίγειος Ψηφιακός Δέκτης High DefinitionΜε θύρα HDMI, 3 RCA, 1 Ψηφιακή ήχου (Coaxial ) Με οθόνη για την προβολή του τρέχοντος προγράμματος Μεγάλο τηλεχειριστήριο Με Ελληνικό μενού επιλογών Με ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG) στα Ελληνικά Με Teletext στα Ελληνικά Με εγγραφή προγράμματος σε εξωτερική συσκευή USB stick ή σκληρό..

26,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,97€

HDT990 Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης MPEG4 HD

HDT 990 HD ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG4Ο HDT-990 είναι ένας επίγειος ψηφιακός δέκτης υψηλής ανάλυσης με τηλεχειριστήριο Mini-TV και θύρα USB για εγγραφή από κανάλι σε flash η σκληρό δίσκο και εύκολη αναβάθμιση.Ο νέος HDT990 HD ήρθε για να σας καταπλήξει. Με απίστευτα μικρό σκάφος το οποίο προσαρμόζεται πάνω στην τηλεόραση σας και έξω από την κοινή θέα, είναι ο ιδανικός επίγειος ψηφιακός δέκτης για κά..

32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

OPTIMUSS TERES SD Καλέστε μας 210 577 1 577

OPTIMUSS TERES SD

Optimuss Teres SDΟ πολύ οικονομικός δέκτης Optimuss Teres SD διαθέτει εύχρηστο μενού με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας. Ιδιαίτερα προσεγμένος στην εξωτερική του εμφάνιση, μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στην τηλεόραση και να συνδεθεί μέσω SCART. Η θύρα SCART είναι και η μοναδική οπτικοακουστική σύνδεση του δέκτη, ενώ αντίστοιχα λυτή είναι και η πρόσοψή του, χωρίς display, παρά μονό ένα LED ένδειξης λε..

Digitalbox 8100 HD FTA Δορυφορικός δέκτης για λήψη ελεύθερων καναλιών

Digitalbox 8100 HD FTAΔορυφορικός δέκτης για λήψη ελεύθερων καναλιώνΔέκτης για Ψηφιακή Δορυφορική λήψη. Υψηλής Ανάλυσης (High Definition) Μενού : Πολύγλωσσο Αναγνώστης καρτών : - Πλήρης Συμβατότητα : MPEG2 SD, MPEG2 HD, H.264/AVC SD, H.264/AVC HD Λίστες Αγαπημένων Καναλιών : ΝΑΙ Μνήμες Καναλιών ΤV και RADIO : 4000 LNB Control : DISEqC 1.0, 1.1, 1.2 & Usals Θύρα USB : 1 Έξοδος σήματ..

37,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,84€

Digiquest 400 HD Ψηφιακός δέκτης MPEG 4

Digiquest 400 HD Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HD MPEG 4 Digiquest 400 HD - DOLBY Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης HDΜε θύρα HDMI, 1 Scart, 1 Ψηφιακή ήχου (Coaxial )   Μεγάλο τηλεχειριστήριο Με Ελληνικό μενού επιλογών Με ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG) στα Ελληνικά Με Teletext στα Ελληνικά Με εγγραφή προγράμματος σε εξωτερική συσκευή USB stick ή σκληρό δίσκο με σύνδεση USB Αναπαραγωγή αρχείων μου..

25,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€

DigitalLine HDT-440 RF USB PVR επίγειος δέκτης για αποστολή θεμάτων στα σχολεία

DigitalLine HDT-440 επίγειος δέκτηςΔέκτης για τις εξετάσεις των σχολείωνDigitalLine HDT-440 RF επίγειος δέκτης για αποστολή θεμάτων στα σχολεία. Η αποστολή των θεμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά, είτε μέσω του Επίγειου Ψηφιακού σήματος, είτε Δορυφορικά, κωδικοποιημένο. Για την αποκωδικοποίηση του σήματος από την ειδική συσκευή που διαθέτουν τα σχολεία είναι απαραίτητη η παρουσία δέκτη, είτε επίγειο..

36,29€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,27€

DV-5103 HD Ψηφιακός Δέκτης MPEG4

DV-5103 HD ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG4Ο νέος DV-5103 HD ήρθε για να σας καταπλήξει. Με απίστευτα μικρό σκάφος το οποίο προσαρμόζεται πάνω στην τηλεόραση σας και έξω από την κοινή θέα, είναι ο ιδανικός επίγειος ψηφιακός δέκτης για κάθε σπίτι που δεν θέλει να χαλάσει την αισθητική του χώρου με ογκώδεις συσκευές. Παρόλο το μικροσκοπικό του μέγεθος, οι δυνατότητες του είναι αντιστρόφως ανάλογες ... και ας..

35,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,47€

EDISION APACHE IP Καλέστε μας 210 577 1 577

EDISION APACHE IP

Ο HD δορυφορικός δέκτης Apache IP ήρθε καλπάζοντας και έχει άγριες διαθέσεις αφού είναι αποφασισμένος να σας καθηλώσει με κάθε δυνατό τρόπο. Με επεξεργαστή στα 667Mhz, 256MB DDR3 μνήμη, δυνατότητες DLNA και WebTV αλλά και σύνδεσης με IP-TV, είναι η σίγουρη επιλογή σας. Στην φαρέτρα του διαθέτει εκτός από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του αλλά και την άφταστη εγγύησή του και άλλα 600+1 "βέλη" ..

Coolcam iDoorbellΑσύρματο WiFi κουδούνι πόρτας με εφαρμογή για κινητόΛίγα λόγια…Η θυροτηλεόρα..
119,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 95,97€
​NEO COOLCAM NIP-56FXΑσύρματη Εξωτερική Ip κάμερα αδιάβροχη WIFI 1Mpixel 8GBΑδιάβροχη έγχρω..
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 79,84€
​NEO COOLCAM NIP-39FNZ10PTZ 10x Ασύρματη Εξωτερική IP κάμερα 720p, MicroSDΕξω..
240,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 193,55€
NEO COOLCAM NIP-061GEΑσύρματη κάμερα WIFI 1Mpixel  Με λίγα λόγια...Με τη..
44,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,48€
Panasonic KX-NS500 6 γραμμές PSTN, 18 Εσωτερικές, VoiceMail, Disa, σύνδεση με Η/Υ -13%
Panasonic KX-NS500Τηλεφωνικό κέντρο που... απλά ξεπερνά τις ανάγκες σας.Το Panasonic KX-NS..
837,00€ 730,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 588,71€
EXCELLTEL MD308Οικονομική λύση στην... κρίση!!! Τηλεφωνικό κέντρο MD308 με 3 γραμμές και 8 ..
148,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 120,00€
Τηλεφωνικό κέντρο NEC SL1000 εξωτερικές 4 εσωτερικές 8 -23%
Γιατί να επιλέξετε το τηλεφωνικό κέντρο SL1000 (SL-110233);Η σειρά SL είναι μία έξυπνη και οικονομ..
569,20€ 441,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 355,65€
Gigaset S850Ασύρματο τηλέφωνο Black/SilverΤο Gigaset S850 είναι ένα υψηλής ποιότητας ασύρμ..
77,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 62,66€
Vstar G60 Ultimate WhiteΑσύρματος συναγερμός με διαχείριση από SmartphoneΨάχνετε για καινοτόμο ..
210,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 169,35€
Ασύρματος συναγερμός SECURE 1 - KIT4Το συγκεκριμένο πακέτο αποτελείται από τα εξής:1x Κεντρική μ..
372,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 300,00€
Εξωτερικός Ανιχνευτής Κίνησης MAXIMUM OUTLOOK PIR + MW ενσύρματος -34%
OUTLOOK - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ - ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 2 Πυροηλεκτρικοί ανιχνευτές 1 Μικρο..
186,50€ 124,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 100,00€
Coolcam iHome KitsΑσύρματος συναγερμός  WIFI με NVR και κάμεραΤι είναι το Z-Wave?Το Z-Wave εί..
360,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 290,32€
Endoscope YPC-HD720P Ενδοσκοπική κάμερα WiFi Ενδοσκοπική κάμερα WiFi αδιάβροχη 2 σε 1 με υπέρυθ..
79,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 63,71€
1689 SONY CCDΚρυφή κάμερα 3.7mm, 450TVL PIN HOLE,1/3 Sony CCD,Φακός σταθερός 3.7mm,450TV..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,45€
TCT-W5000Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός Λίγα λόγια…Φορέστε αυτό το υπεροχο, μον..
69,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 55,65€
TCT-Z6 Spy Camera WifiΚρυφή κάμερα  WiFi σε ψηφιακό ρολόιΛίγα λόγια…Με ..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 104,03€