Πολιτική Απορρήτου

Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων - General Data Protection Regulation GDPR


Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-smarteck.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα της επιχείρησης (η οποία θα αποκαλείτε εν συντομία Smarteck Electronics) με την επωνυμία Κυρίτσης Χριστόδουλος με έδρα την Πελασγίας 85, Περιστέρι, ΑΦΜ 036033110, ΔΟΥ Α΄ Περιστερίου.

H Smarteck Electronics έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

 

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr.

 

Όροι Προστασίας ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 Με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων η Smarteck Electronics ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2016/619 Γ.Κ.Π.Δ (G.D.P.R.) , όπως ισχύει σήμερα. 
H Smarteck Electronics κινούμενη πάντοτε εντός του νομικού πλαισίου - διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας. 

Τι πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς. 
 Όταν δίνετε μια παραγγελία, προκειμένου να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα και να λάβετε ταυτότητα χρήστη (password) ή όχι, ζητάμε από σας να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), την διεύθυνση κατοικίας σας και το σταθερό σας τηλέφωνο.  H Smarteck Electronics  συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία για:

  • τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με την Εταιρεία και το Δίκτυο Καταστημάτων της (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας κ.λ.π.).
  • για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας/προώθησης πωλήσεων (ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Smarteck Electronics προσφορές κ.λ.π.) μόνο εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ώστε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα του γι’αυτόν τον σκοπό.
  • για την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων όσον αφορά τους πελάτες του ή / και τις αγορές τους στο Smarteck Electronics μόνο εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ώστε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα του γι’αυτόν τον σκοπό. 

 

Αποδέκτες δεδομένων 
Για τα στοιχεία σχετικά με την αγορά αγαθών ή/και υπηρεσιών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα :
Το ή τα καταστήματα του Δικτύου Καταστημάτων (e-smarteck.gr ), που επιλέγετε για την εκτέλεση της ή των παραγγελιών σας. H Smarteck Electronics ενδέχεται να αναθέσει σε τρίτη συνεργαζόμενη με αυτήν επιχείρηση την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για τον σκοπό της εμπορικής επικοινωνίας της Εταιρείας με τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όποτε γίνεται ανάθεση υπηρεσιών υποστήριξης σε τρίτη επιχείρηση αφού πρώτα ενημερωθείτε και λάβουμε την έγκρισή σας , H Smarteck Electronics  απαιτεί και δεσμεύει τέτοια επιχείρηση να συμμορφώνεται με τις αρχές εχεμύθειας που τηρεί  το Smarteck Electronics ως προς τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών.

 

Αποκάλυψη πληροφοριών σε τρίτους 
H Smarteck Electronics  με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Μόνη εξαίρεση από την δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που έχει μεσολαβήσει προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ή/και ο πελάτης έχει δώσει την συγκατάθεση του κατά την συλλογή των στοιχείων του, ή/και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων απαιτείται από διάταξη νόμου, ή/και είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη μέσω του φυσικού καταστήματος e-smarteck.gr  που έχει επιλέξει ή/και την πληρέστερη προστασία του Smarteck Electronics και των χρηστών από κακόβουλες ενέργειες τρίτων, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανωτέρω.

 

Αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων για τα προσωπικά δεδομένα 
H Smarteck Electronics σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα, κατά τη συμπλήρωση των ατομικών τους στοιχείων στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα, να μη χορηγήσουν τη συγκατάθεση τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για λόγους προώθησης πωλήσεων.

Προστασία παιδιών 
H Smarteck Electronics ακολουθεί αυστηρά τις σαφείς πολιτικές υπέρ των παιδιών.  
α) Η συλλογή, χρήση και διάθεση των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και των δεδομένων της οικογένειας τους γίνεται μόνο μετά από ρητή γραπτή έγκριση των κηδεμόνων τους.  
β) H Smarteck Electronics διαβεβαιώνει τους πελάτες του ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε το περιεχόμενο των διαφημίσεων / διαφημιστικών μηνυμάτων:   
- Να μην επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο   
- Να μην δίνεται παραπλανητική εικόνα της ποιότητας, του μεγέθους της αξίας ή της απόδοσης των διαφημιζόμενων εμπορευμάτων

 

Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;
Τα Προσωπικά Δεδομένα κάθε πελάτη διατηρούνται στο αρχείο της Smarteck Electronics για 5 έτη, για φορολογικούς σκοπούς σύμφωνα με τον νόμο Π.Δ. 186/1992 Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων 
Εάν η περαιτέρω διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς που καθορίζονται από το νόμο, τότε  μπορούμε να διατηρήσουμε περαιτέρω τα προσωπικά σας δεδομένα.
Για προωθητικούς  σκοπούς (newsletter)  τα Προσωπικά Δεδομένα κάθε πελάτη διατηρούνται στο αρχείο της Smarteck Electronics για 5 έτη εκτός αν ο χρήστης αποφασίσει να κάνει διαγραφή των στοιχείων του.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
Εμείς εκπληρώνουμε τα δικαιώματά σας που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα τη στιγμή της επιλογής σας.
Αν αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, τότε ο νόμος απαγορεύει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

 

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν ζητήσετε να επιβεβαιώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή όχι, τότε έχετε δικαίωμα που μας υποχρεώνει να επιβεβαιώσουμε ότι επεξεργαζόμαστε ή δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, αλλά και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο αυτών.

 

Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά δεδομένα που τηρούνται από εμάς είναι πιθανό να είναι εσφαλμένα, ελλιπή ή ανακριβή μπορείτε να ζητήσετε εγγράφος την διόρθωσή τους και αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από εμάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

 

Έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εάν το ζητήσετε και εάν δεν είναι απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα.

 

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε;
Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή κατά τη συνήθη διαμονή σας στην ΕΕ και τον ΕΟΧ. Η εποπτική αρχή πρέπει να σας ενημερώσει για την πρόοδο και την έκβαση της καταγγελίας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Απώλεια ή κλοπή δεδομένων;
Οι κανόνες διασφαλίζουν ότι προστατεύεσαι. Κάθε οργανισμός που κατέχει τα δεδομένα σου πρέπει να ενημερώσει την εθνική αρχή προστασίας δεδομένων (DPA) εάν υπάρχει κίνδυνος παραβίασης δεδομένων. Εάν η διαρροή ενέχει υψηλό κίνδυνο για εσένα, θα πρέπει επίσης να ενημερωθείς προσωπικά. Υπάρχουν αρχές προστασίας δεδομένων σε κάθε χώρα της Ε.Ε. που εποπτεύουν τη νομοθεσία της Ε.Ε. για την προστασία των δεδομένων. Για την Ελλάδα, μπορείς να απευθυνθείς στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στο email contact@drp.gr ή στο τηλέφωνο +30 210 6475600.

 

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Aν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για θέματα που αφορούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα και την επεξεργασία τους ή την διαγραφή τους παρακαλούμε , επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@smarteck.gr , και θα επικοινωνήσει άμεσα ο υπεύθυνος μαζί σας!!!


 

Smarteck Electronics

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 5771577

Coolcam iDoorbell Ασύρματο WiFi κουδούνι πόρτας με κάμερα, ομιλία, καταγραφή, App για smartphone Καλέστε μας 2105771577
Coolcam iDoorbellΑσύρματο WiFi κουδούνι πόρτας με εφαρμογή για κινητόΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ – ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ Π..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
COOLCAM NIP-56 (HBP) Ασύρματη κάμερα WiFi 720p/1Mp Αδιάβροχη με MicroSD 8GB Καλέστε μας 2105771577
​NEO COOLCAM NIP-56FXΑσύρματη Εξωτερική Ip κάμερα αδιάβροχη WIFI 1Mpixel 8GBΑδιάβ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
COOLCAM NIP-39FNZ10 (HBP) Zoom 10x Ασύρματη κάμερα WiFi 720p/1Mp Αδιάβροχη PTZ, MicroSD 8Gb, περιστρεφόμενη Καλέστε μας 2105771577
​NEO COOLCAM NIP-39FNZ10PTZ 10x Ασύρματη Εξωτερική IP κάμερα 720p, MicroSDΕξωτερική έγχρωμη..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
COOLCAM NIP-61 (P2PIPcamHi) Ασύρματη κάμερα WiFi 1Mp 720P, κάρτα μνήμης, ήχος ιδανική για παρακολούθηση μωρού -58%
NEO COOLCAM NIP-061GEΑσύρματη κάμερα WIFI 1Mpixel  Με λίγα λόγια...Με τη..
45,00€ 18,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,24€
COOLCAM NIP-53 (HBP) Ασύρματη Κάμερα αδιάβροχη WiFi 2Mp με ανίχνευση PIR, MicroSD, P2P Καλέστε μας 2105771577
NEO COOLCAM NIP-53Ασύρματη κάμερα WIFI 2Mpixel full HD κάρτα μνήμης και πραγματική ανίχνευση..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Panasonic KX-NS500Τηλεφωνικό κέντρο που... απλά ξεπερνά τις ανάγκες σας.Το Panasonic KX-NS..
837,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 675,00€
Excelltel MD308 Τηλεφωνικό κέντρο 3 γραμμές PSTN 8 εσωτερικές -16%
Excelltel MD308Οικονομική λύση… πολλές δυνατότητεςΤηλεφωνικό κέντρο με 3 γραμμές και 8 εσωτερικ..
148,80€ 124,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 100,73€
Τηλεφωνικό κέντρο NEC SL1000 εξωτερικές 4 PSTN εσωτερικές 8 Καλέστε μας 2105771577
Γιατί να επιλέξετε το τηλεφωνικό κέντρο SL1000 (SL-110233);Η σειρά SL είναι μία έξυπνη και οικονομ..
569,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 458,87€
Gigaset S850Ασύρματο τηλέφωνο Black/SilverΤο Gigaset S850 είναι ένα υψηλής ποιότητας ασύρμ..
199,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 161,21€
Ασύρματα ακουστικά κεφαλής VT9000Ασύρματα Dect ακουστικά για ελεύθερη επικοινωνία και μετακίνηση..
159,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 128,23€
Vstar G60 Ultimate WhiteΑσύρματος συναγερμός με διαχείριση από SmartphoneΨάχνετε για καινοτόμο ..
210,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 169,35€
Ασύρματος συναγερμός SECURE 1 - KIT4Το συγκεκριμένο πακέτο αποτελείται από τα εξής:1x Κεντρι..
372,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 300,00€
Εξωτερικός Ανιχνευτής Κίνησης MAXIMUM OUTLOOK PIR + MW ενσύρματος -34%
OUTLOOK - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ - ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 2 Πυροηλεκτρικοί ανιχνευτές 1 Μικρο..
186,50€ 124,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 100,00€
Coolcam iHome KitsΑσύρματος συναγερμός  WIFI με NVR και κάμεραΤι είναι το Z-Wave?Το Z-Wave εί..
360,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 290,32€
1689 SONY CCD Κρυφή κάμερα, 3.7mm, 450TVL ενσύρματη Καλέστε μας 2105771577
1689 SONY CCDΚρυφή κάμερα 3.7mm, 450TVL PIN HOLE,1/3 Sony CCD,Φακός σταθερός..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
SM-W5000 Κρυφή κάμερα  σε ρολόι χειρός  με δερμάτινο λουρί υψηλής ανάλυσης + Δώρο 16GB SD κάρτα Καλέστε μας 2105771577
Κρυφή κάμερα σε ρολόι χειρόςΜε δερμάτινο λουρί και κάμερα υψηλής ανάλυσηςΛίγα λόγια…Φο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
TCT-909 Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτουΚρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελ..
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,08€
TCT-Z6 Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ρολόι, WiFi 1080P HD MicroSD Motion Detection Καλέστε μας 2105771577
TCT-Z6 Spy Camera WifiΚρυφή κάμερα WiFi σε ψηφιακό ρολόιΛίγα λόγια…Με αυτό τ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€