Με ευθύνη και σεβασμό θέτουμε σε προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων των συνανθρώπων μας και λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα,

εφαρμόζοντας τις παρακάτω ειδικές συνθήκες λειτουργίας της εταιρείας μας, με στόχο την μείωση της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από την Τετάρτη 18/3 και μέχρι νεοτέρας, μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές μόνο τηλεφωνικά και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οι οποίες θα αποστέλονται κανονικά με την ACS.

Δεν θα πραγματοποιούνται παραλαβές προϊόντων από την έδρα μας

. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά και η πλειοψηφία των ανθρώπων μας θα εργάζεται εξ’ αποστάσεως.

# Μένουμε Σπίτι

Coolcam ihome kits

Coolcam iHome Kits

Ασύρματος συναγερμός  WIFI με NVR και κάμερα


Τι είναι το Z-Wave?

Το Z-Wave είναι ένα πρωτόκολλο ασύρματων επικοινωνιών που έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές οικιακού αυτοματισμού. Το Z-Wave χρησιμοποιεί αξιόπιστα και χαμηλής ισχύος ραδιοκύματα , που ταξιδεύουν εύκολα μέσα από τοίχους, δάπεδα κ λ π .


 

Ολοκληρωμένη προστασία

Μπορούμε πλέον πολύ γρήγορα, εύκολα και οικονομικά να έχουμε το δικό μας έξυπνο σύστημα ασφαλείας χωρίς κανένα μερεμέτι, αφού το Zwave είναι ένα αξιόπιστο ασύρματο σύστημα το πλέον ώριμο στην παγκόσμια αγορά του ασύρματου έξυπνου σπιτιού.

 

 


 

Smartphone εφαρμογές

Παρακολουθήστε το χώρο σας από όπου κι αν βρίσκεστε, ζωντανά ακούτε και βλέπετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας. Ενεργοποιήστε τον συναγερμό όταν λείπετε και σε περίπτωση παραβίασης το iHome θα σας ειδοποιήσει στο κινητό και άμεσα θα έχετε εικόνα και ήχο.

 

 


 

 

Ξεχάστε τα καλώδια

Ασύρματο σύστημα ασφαλείας αποτελούμενο από σύστημα συναγερμού, μαγνητικές επαφές για πόρτες και παράθυρα, ανιχνευτές κίνησης, σειρήνα, ανιχνευτές φωτιάς, τηλεκοντρόλ για οπλισμό αφοπλισμό, έξυπνες πρίζες, κάμερες ασφαλείας ρομποτικές, καταγραφικό καμερών (έως 8 κάμερες), αυτοματισμούς και όλα τα παραπάνω διαχειρίζονται από το κινητό μας πολύ εύκολα και απλά με εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια και αβαρίες.

 

 

  

Το αρχικό κιτ περιλαμβάνει:

 

  • 1 χ Κεντρική μονάδα ασύρματου συναγερμού αλλά και ip καταγραφικό έως 8 καμερών και δυνατότητα τοποθέτησης σκληρού δίσκου.
  • 1 χ Αισθητήρα κίνησης PIR
  • 1 χ Μαγνητική επαφή
  • 1 χ πρίζα για απομακρυσμένο έλεγχο
  • 1 χ Κάμερα περιστροφική υψηλής ανάλυσης

Μπορούμε να προσθέσουμε μαγνητικές επαφές για πόρτες και παράθυρα, ανιχνευτές κίνησης, σειρήνα, ανιχνευτές φωτιάς, τηλεκοντρόλ για οπλισμό αφοπλισμό, έξυπνες πρίζες, κάμερες ασφαλείας

 

 


 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Coolcam iHome kits Ασύρματος συναγερμός WIFI με κάμερα, αισθητήρα κίνησης και καταγραφικό.

  • Κωδικός Προϊόντος: 101981
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 360,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 290,32€

Ετικέτες: coolcam, ihome, kits, Ασύρματος, συναγερμός, wifi, με, κάμερα, , αισθητήρα, κίνησης, και, καταγραφικό.