Το σκοτάδι έχει χρώμα: Hikvision ColorVu

Posted by smarteck 20/02/2019 0 Comment(s)

Το σκοτάδι έχει χρώμα: Hikvision ColorVu

 

H Hikvision εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο τις λύσεις αναλογικών καμερών υψηλής ευκρίνειας, ανακοίνωσε τη νέα σειρά καμερών “ColorVu”.


Η ικανότητα των καμερών της σειράς Color-Vu της Hikvision να εμφανίζει λεπτομέρειες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού προέρχεται από δύο συγκεκριμένες καινοτομίες της Hikvision στην τεχνολογία των καμερών βίντεο επιτήρησης:

  • προηγμένους φακούς νέας γενιάς
  • αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς φακούς, οι φακοί των καμερών της σειράς Color-Vu είναι εξοπλισμένοι με υπερ-διάφραγμα φτάνοντας μέχρι το F1.0, το οποίο επιτρέπει την απορρόφηση περισσότερου φωτός στο φακό έτσι ώστε να αυξάνεται η φωτεινότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

 

Οι κάμερες ColorVu διαθέτουν επίσης οπτική γυάλινη επίστρωση ευρείας ζώνης (BBAR) και οπτικό γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED), για τη μείωση της φωτοβολίας με αποτέλεσμα την αποτελεσματική αναπαραγωγή της ευκρίνειας και του κορεσμού των χρωμάτων.

Επίσης, είναι εξοπλισμένες με «ζεστό λευκό» φωτισμό, ώστε όταν δεν υπάρχει καμία πηγή φωτός (ακόμα και φωτισμός από το περιβάλλον) μπορούν να εγγυηθούν έγχρωμη απεικόνιση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για HIKVISION COLORVU

 

https://youtu.be/fET6SvCQCrs?t=108

 

Leave a Comment