Με ευθύνη και σεβασμό θέτουμε σε προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων των συνανθρώπων μας και λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα,

εφαρμόζοντας τις παρακάτω ειδικές συνθήκες λειτουργίας της εταιρείας μας, με στόχο την μείωση της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από την Τετάρτη 18/3 και μέχρι νεοτέρας, μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές μόνο τηλεφωνικά και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οι οποίες θα αποστέλονται κανονικά με την ACS.

Δεν θα πραγματοποιούνται παραλαβές προϊόντων από την έδρα μας

. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά και η πλειοψηφία των ανθρώπων μας θα εργάζεται εξ’ αποστάσεως.

# Μένουμε Σπίτι

Το σκοτάδι έχει χρώμα: Hikvision ColorVu

Posted by smarteck 20/02/2019 0 Comment(s)

Το σκοτάδι έχει χρώμα: Hikvision ColorVu

 

H Hikvision εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο τις λύσεις αναλογικών καμερών υψηλής ευκρίνειας, ανακοίνωσε τη νέα σειρά καμερών “ColorVu”.


Πατήστε εδώ για επιλογές σε κάμερες ColorVu 

 

Η ικανότητα των καμερών της σειράς Color-Vu της Hikvision να εμφανίζει λεπτομέρειες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού προέρχεται από δύο συγκεκριμένες καινοτομίες της Hikvision στην τεχνολογία των καμερών βίντεο επιτήρησης:

  • προηγμένους φακούς νέας γενιάς
  • αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς φακούς, οι φακοί των καμερών της σειράς Color-Vu είναι εξοπλισμένοι με υπερ-διάφραγμα φτάνοντας μέχρι το F1.0, το οποίο επιτρέπει την απορρόφηση περισσότερου φωτός στο φακό έτσι ώστε να αυξάνεται η φωτεινότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

 

Οι κάμερες ColorVu διαθέτουν επίσης οπτική γυάλινη επίστρωση ευρείας ζώνης (BBAR) και οπτικό γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED), για τη μείωση της φωτοβολίας με αποτέλεσμα την αποτελεσματική αναπαραγωγή της ευκρίνειας και του κορεσμού των χρωμάτων.

Επίσης, είναι εξοπλισμένες με «ζεστό λευκό» φωτισμό, ώστε όταν δεν υπάρχει καμία πηγή φωτός (ακόμα και φωτισμός από το περιβάλλον) μπορούν να εγγυηθούν έγχρωμη απεικόνιση. 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για HIKVISION COLORVU

Πατήστε εδώ για επιλογές σε κάμερες ColorVu 

 

https://youtu.be/fET6SvCQCrs?t=108


 

Τα τελευταία χρόνια, οι κάμερες που έχουν σχεδιαστεί για επιτήρηση χώρων με χαμηλό φωτισμό, έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορούν να  παρέχουν καθαρές ασπρόμαυρες εικόνες υψηλής ανάλυσης, βοηθώντας σημαντικά τις αστυνομικές αρχές στην αναγνώριση και ταυτοποίηση υπόπτων σε διάφορες παράνομες ενέργειες, που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που το χρώμα αποτελεί βασικό παράγοντα στην εξακρίβωση ενός ύποπτου ατόμου ή οχήματος; Δεν θα ήταν πιο εύκολο για την αστυνομία να εντοπίσει ένα ύποπτο όχημα στο σκοτάδι, αν ένα σύστημα παρακολούθησης της παρείχε περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το χρώμα και τον τύπο του αυτοκινήτου; Σήμερα, για την αποτελεσματική επίλυση αυτού του προβλήματος, οι νέες κάμερες της Hikvision, εξοπλισμένες με την τεχνολογία ColorVu, επεκτείνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες επιτήρησης στο σκοτάδι καθώς εξαλείφουν την κάλυψη που παρέχει η νύχτα, για να καταγράψουν ζωντανές χρωματικές εικόνες – οδηγώντας στην δίωξη εγκληματιών, όπως αυτή που περιγράφηκε παραπάνω και τελικά στην ενίσχυση της ασφάλειας. Η ισχυρή ικανότητα των καμερών της Hikvision με την τεχνολογία ColorVu να συλλαμβάνει λεπτομέρειες σε χαμηλό φωτισμό προέρχεται από δύο συγκεκριμένες ανακαλύψεις στις τεχνολογίες υλικού: τους προηγμένους φακούς και τους νέους αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς φακούς, οι φακοί ColorVu είναι εξοπλισμένοι με ένα διάφραγμα μεγάλου ανοίγματος, φτάνοντας μέχρι το F1.0.

 

Ένα τόσο μεγάλο διάφραγμα επιτρέπει την είσοδο περισσότερου φωτός στον φακό, έτσι ώστε να αυξάνεται η φωτεινότητα της απεικόνισης. Επίσης, οι φακοί των καμερών Hikvision ColorVu διαθέτουν οπτική γυάλινη επίστρωση ευρείας ζώνης (BBAR) και οπτικό γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED), για τη μείωση της αντανάκλασης που προέρχεται από μία πολύ ισχυρή πηγή φωτός και την αποτελεσματική αναπαραγωγή της ευκρίνειας και του κορεσμού των χρωμάτων.

 

Η υψηλή ευαισθησία των καμερών ColorVu είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές επιτήρησης, όπου απαιτούνται έγχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης, ακόμη και σε περιβάλλοντα με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων και μια νέα δομή συλλογής φωτός, που βελτιώνει σημαντικά τη χρήση ακόμη και μιας πολύ αδύναμης πηγής φωτός. Επιπλέον, λαμβάνονται υπόψη οι ακραίες συνθήκες φωτισμού στη διαδικασία του σχεδιασμού. Οι κάμερες ColorVu είναι εξοπλισμένες με συμπληρωματικό φωτισμό, έτσι ώστε, όταν δεν υπάρχει καμία απολύτως πηγή φωτός (π.χ. από τα αστέρια ή από μια λάμπα δρόμου), να μπορούν να παρέχουν πολύχρωμη απεικόνιση.  Οι κάμερες Hikvision ColorVu Εξασφαλίζουν τη ζωντανή χρωματική απεικόνιση σε πολλά σενάρια εφαρμογών, όπως οι δημόσιοι χώροι χωρίς φωτισμό, η νυχτερινή ασφάλεια σε βιομηχανικά πάρκα, οι διασταυρώσεις κυκλοφορίας σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού και σε πολλές ακόμη εφαρμογές στις οποίες οι πληροφορίες για το χρώμα είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Πηγή: securitymanager

Πατήστε εδώ για επιλογές σε κάμερες ColorVu 

 


ColorVu Camera VS Conventional Camera

View in Color, even in Darkness

Up to now, some of the EasyIP 3.0
cameras are powered by  
DarkFighter technology, in order to
capture better image in the evening!
But still, it needs IR LED, which
captures black and white image at the
low light condition.
What if we want to acquire 24/7
colorful image at night? ColorVu
cameras could be your best solution!

Leave a Comment