Με ευθύνη και σεβασμό θέτουμε σε προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων των συνανθρώπων μας και λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα,

εφαρμόζοντας τις παρακάτω ειδικές συνθήκες λειτουργίας της εταιρείας μας, με στόχο την μείωση της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από την Τετάρτη 18/3 και μέχρι νεοτέρας, μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές μόνο τηλεφωνικά και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οι οποίες θα αποστέλονται κανονικά με την ACS.

Δεν θα πραγματοποιούνται παραλαβές προϊόντων από την έδρα μας

. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά και η πλειοψηφία των ανθρώπων μας θα εργάζεται εξ’ αποστάσεως.

# Μένουμε Σπίτι

Μία Νέα Εποχή στο CCTV ξεκινά !

Posted by smarteck 28/05/2019 0 Comment(s)

Η πρώτη γενιά προϊόντων είναι εδώ!

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, εγκαινιάζει τη σειρά προϊόντων HDCVI-IoT, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο του HDCVI 4.0, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους.

 

Η νέα σειρά προϊόντων που βασίζεται στην τεχνολογία HDCVI και το IoT, συνδέει το συμβατικό βίντεο HD (over-Coax) με αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και συναγερμού, προσφέροντας στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Το πρωτοποριακό HDCVI-IoT περιλαμβάνει τις εξής συσκευές:

  • DH-HAC-LC1220T-TH: Η DH-HAC-LC1220T-TH είναι μία κάμερα με ανάλυση 2MP, η οποία καταγράφει και ανεβάζει βίντεο με περιβαλλοντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας.
  • DH-HAC-LC1200SL-W: Πρόκειται για μία HDCVI κάμερα στα 2MP, που ενσωματώνει έως και 32 ασύρματες συσκευές συναγερμού όπως ανιχνευτή καπνού, επαφή πόρτας ή σειρήνα, για να παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.
  • DH-HAC-ME2802B/ME1400B/ME1200B: Η MotionEye κάμερα της Dahua έρχεται σε εκδόσεις των 8MP, 4MP και 2MP και ειδικεύεται στην ανίχνευση κίνησης μέσω βίντεο και PIR, μειώνοντας τους ψευδής συναγερμούς.
  • DH-XVR7104/08E-4KL-B-X: Το νέο 5-υβριδικό καταγραφικό της Dahua DH-XVR7104/08E-4KL-B-X μπορεί να υποστηρίξει κάμερες τεχνολογίας HDCVI σε αναλύσεις 4K/6MP/4MP/1080p/720p, κάμερες AHD σε αναλύσεις 5MP/4MP/3MP/1080p/720p, TVI κάμερες σε αναλύσεις 5MP/4MP/3MP/1080p/720p, αναλογικές και φυσικά IP στα 8MP. Το XVR έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία για να τροφοδοτήσει τις κάμερες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενσωματώνει πληθώρα τεχνολογιών όπως intelligent video analytics για να ανιχνεύσει εγκαταλειμμένα αντικείμενα ή αντικείμενα που λείπουν και έξυπνες λειτουργίες όπως αναγνώριση προσώπου.
  • DH-PFM871A-N: Το USB μπορεί να συνδεθεί με τα νέα XVR της Dahua, επιτρέποντας την πρόσβαση σε πολλαπλές ασύρματες συσκευές συναγερμού, όιπως ανιχνευτές καπνού ή επαφές πόρτας, σε απόσταση μετάδοσης μέχρι 500m.

 

Εφαρμογή σε εγκαταστάσεις

Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα της Dahua μπορούν να τοποθετηθούν σε πληθώρα εγκαταστάσεων όπως αποθήκες χημικών προϊόντων, τροφίμων, μουσεία, θερμοκήπια κ.ά. Σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται υψηλή ασφάλεια, οι νέες συσκευές παρέχουν ειδοποιήσεις συναγερμού και βίντεο σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας στους χρήστες την άμεση πληροφόρηση για την εικόνα της επιχείρησής τους.

Πηγή: Security Report

 

dahua iot smarteck

kameres dahua smart

kaΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Leave a Comment