Με ευθύνη και σεβασμό, στα νέα μέτρα

#1. Αγορές θα πραγματοποιούνται μόνο με ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες και θα αποστέλλονται με εταιρείες μεταφορών.

#2. Παραλαβές από το φυσικό κατάστημα δεν θα γίνονται.

#LockDown --- #Μένουμε_ασφαλείς

-51% WIFI COOLCAM NIP 22FX

Ασύρματη Κάμερα WIFI  1Mp/720p 

Ο καλύτερος έλεγχος του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ασύρματη Ρομποτική IP WiFi/Ethernet Κάμερα Pan/Tilt με Νυχτερινή Λήψη COOLCAM NIP-22FX

Η προστασία που χρειάζεστε 24 ώρες το 24ωρο!
Με την ασύρματη ρομποτική IP WiFi/Ethernet κάμερα παρακολουθείστε το χώρο σας ακόμα και μέσα από το κινητό σας!

Με την ασύρματη κάμερα δείτε εύκολα, γρήγορα, απλά και οικονομικά το χώρο σας μέσα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, μέσω LAN τοπικού δικτύου ή απομακρυσμένα με σύνδεση internet. Η σύνδεση της κάμερας μπορεί να είναι ασύρματη εντός της εμβέλειας του δικτύου σας wifi ή ενσύρματα με καλώδιο δικτύου.

Τοποθετώντας μια ασύρματη ρομποτική διαδικτυακή κάμερα IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

Οι ασύρματες κάμερες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα με καταγραφή σε εσωτερική κάρτα SD ή σε ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή σε κεντρικό υπολογιστή ή καταγραφικό NVR.
​Επιπλέον δυνατότητα ειδοποίησης και αποστολής φωτογραφιών της κίνησης μέσω e-mail.

Έγχρωμη ασύρματη IP κάμερα για περιμετρικό έλεγχο του χώρου σας ακόμα και στο σκοτάδι! Κορυφαία λύση για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο ασύρματα, συνδυάζοντας υψηλές δυνατότητες και φυσικά… στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

 

Τι κερδίζω εάν αγοράσω την υπηρεσία ρύθμισης;

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με έναν τεχνικό μας έχετε τα εξής προτερήματα:

 • Ρύθμιση της κάμερας στο κινητό μου βήμα-βήμα τηλεφωνικά
 • Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης του τεχνικού στο κινητό μου για τον προγραμματισμό της κάμερας
 • Επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με την κάμερα και εκμάθηση της κάμερας
 • Υποστήριξη του προιόντος σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις μετά τον προγραμματισμό του

 


 

περιστροφική ρομποτική ασύρματη κάμερα wifi

Motion Detection

Με την ανίχνευση κίνησης σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα και διακριτικά παιδιά και baby sitter, κατοικίδια κλπ. (χρήση σαν baby monitor)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) ή κάποιον εξωτερικό αισθητήρα για να ξεκινήσετε την καταγραφή και μεταφορά εικόνων αμέσως μόλις η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση στο χώρο που είναι εγκατεστημένη.

Υψηλής Ευκρίνειας εικόνα HD 720p / 1Mp

Μοναδική εικόνα υψηλής ευκρίνειας, υποστηρίζει νυχτερινή λήψη, κάθετη και οριζόντια κίνηση, λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, αμφίδρομη επικοινωνία ήχου, P2P (σύνδεση της κάμερας με το κινητό χωρίς ρυθμίσεις του router) σύνδεση με QR Code, μικρή σε μέγεθος και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε ούτε σε ΠΟΛΥ ακριβότερες κάμερες !

 

Led φωτισμού υπερύθρων IR

Με αυτόματο αισθητήρα φωτός και 8 Led φωτισμού υπερύθρων IR για νυχτερινή λήψη σας έως και 10 μέτρα, εγγυάται την καλύτερη ποιότητα εικόνας ημέρα και νύχτα. Με ενσωματωμένους μηχανισμούς οριζόντιας και κάθετης κίνησης, ασύρματη σύνδεση στο δίκτυό σας με WiFi και πρόγραμμα τηλεχειρισμού από το κινητό ή Tablet, ετοιμαστείτε για τον απόλυτο χειρισμό της κάμερας. 
Με χαρακτηριστικά σαν και αυτά, αποτελεί ιδανική επιλογή για παρακολούθηση γραφείων, εισόδων πολυκατοικιών, καταστημάτων ή για οικιακή χρήση.

P2P Connection

Χάρη στην τεχνολογία εύκολης πρόσβασης P2P, δεν χρειάζεται να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις Port Forwarding και DDNS. Απλά σαρώστε τον κώδικα QR που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κάμερας, ώστε να πραγματοποιήσετε σύνδεση μέσω smart phone ή πληκτρολογήστε το UID στην εφαρμογή CMS για να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση.
Η κάμερα βασίζεται στο πρότυπο TCP/IP. Υπάρχει WEB server στο εσωτερικό, ο οποίος υποστηρίζει Internet Explorer. Συνεπώς η διαχείριση και συντήρηση της συσκευής σας γίνεται πολύ πιο απλή χρησιμοποιώντας το δίκτυό σας για πρόσβαση στο website της κάμεράς σας. 

 

Eφαρμογές παρακολούθησης 

Η κάμερα είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές παρακολούθησης εσωτερικού χώρου, όπως σπίτια, καταστήματα και γραφεία. Ο έλεγχος της κάμερας και η διαχείριση της εικόνας της είναι εξαιρετικά απλή χρησιμοποιώντας το web interface της, για ενσύρματη ή ασύρματη συνδεσιμότητα.
Η CoolCam διαθέτει «έξυπνη» εφαρμογή για Smart Phone (για Android και iPhone). Στη συνέχεια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνα από την κάμερά σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσω του smart phone σας ή άλλων έξυπνων κινητών συσκευών. 

 

Καταγραφή Video

Καταγράψτε σε πραγματικό χρόνο εικόνα και ήχο, 24 ώρες το 24ωρο. Kαταγραφή σε εσωτερική κάρτα SD ή σε ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή σε κεντρικό υπολογιστή ή καταγραφικό NVRΥποστηρίζει αποθήκευση σε κάρτα MicroSD, με χωρητικότητα έως 64GB. Ιδανική για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, με 8 προβολείς νυχτερινού φωτισμού (IR leds) για παρακολούθηση σε χαμηλό έως ανύπαρκτο φωτισμό σε απόσταση έως και 10 μέτρων. Τοποθετείστε την κάμερα στο χώρο σας και παρακολουθείστε ή καταγράψτε τα πάντα στο φορητό σας υπολογιστή… στο κινητό σας… όπου και αν βρίσκεστε.

 

Ευέλικτη μετακίνηση

Με ευέλικτη μετακίνηση 350 μοιρών οριζόντια και κλίση 120 μοιρών κάθετα, παρακολουθείστε κάθε γωνία του χώρου σας… από απόσταση! 
αυτή η IP Κάμερα δίνει στους χρήστες μία πανοραμική εικόνα του χώρου παρακολούθησης προσφέροντας αυξημένη περιοχή κάλυψης σε σχέση με μια απλή στατική κάμερα. Με το παρεχόμενο πρόγραμμα χειρισμού μέσω διαδικτύου μπορείτε να κάνετε στην κυριολεξία τα πάντα!!!

 

H.264 για μετάδοση HD βίντεο

​Αλγόριθμος κωδικοποίησης βίντεο H.264 για μετάδοση HD βίντεο χρησιμοποιώντας λίγο bandwidth .
Η κάμερα υποστηρίζει τεχνολογία συμπίεσης εικόνας H.264, που μειώνει δραστικά το μέγεθος των αρχείων και εξοικονομεί bandwidth στο δίκτυό σας.

 

Αμφίδρομος Ήχος

Η κάμερα υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω του ενσωματωμένου ηχείου της. Σημαντική λειτουργία η οποία σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με όποιον βρίσκεται στον υπό παρακολούθηση χώρο ! Διαθέτει επίσης και έξοδο ήχου ( audio out ) για σύνδεση με εξωτερικό ηχείο για την κάλυψη πιθανής ανάγκης επιπλέον ενίσχυσης του ήχου.

 

Σύνδεση με Ανιχνευτές

Η ασύρματη κάμερα μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει και σύστημα συναγερμού μέσω του ειδικού κονέκτορα "I/O Alarm input/output".


Δείτε στο παρακάτω Video πόσο εύκολο είναι να δείτε την κάμερα στο κινητό σας.


 

 

Κύρια Χαρακτηριστικά


 •  Αλγόριθμος κωδικοποίησης βίντεο H.264 για μετάδοση HD βίντεο χρησιμοποιώντας λίγο bandwidth
 •  Χαρακτηριστικά P2P για εύκολη πρόσβαση
 •  Μετακίνηση κατά 350 μοίρες, κλίση κατά 120 μοίρες
 •  Megapixel HD βίντεο
 •  Υποστηρίζει IE/Firefox/Google/Safari browser
 •  Υποστηρίζει κρυπτογραφήσεις WEP,WPA-PSK και WPA2-PSK
 •  Η ασύρματη σύνδεση είναι συμβατή με IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi, έως 150Mbps
 •  Νυχτερινή όραση IR (Εμβέλεια: 10 μέτρα)
 •  Υποστηρίζει λήψη στιγμιότυπων
 •  Υποστηρίζει dual-stream
 •  Υποστηρίζει αποθήκευση σε κάρτα SD, με χωρητικότητα έως 64GB
 •  Υποστηρίζει IR-Cut auto switch
 •  Ενσωματωμένη, δωρεάν υπηρεσία DDNS(dynamic domai
Καμερες ασφαλείας
ΚατασκευαστήςCoolcam
Ανάλυση εικόνας1 - 1.4MP / 720P
Πρωτόκολλο μετάδοσηςIP
ΤοποθέτησηΕσωτερική
ΦακόςΚινούμενος PTZ
ΣυνδεσιμότηταWiFi - Ethernet

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ασύρματη Κάμερα COOLCAM NIP-22

 • Κωδικός Προϊόντος: 101697
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
 • 59,00€
 • 29,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€

Διαθέσιμες Επιλογές

Για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2105771577

Ετικέτες: Υψηλής Ευκρίνειας (HD), ρομποτική κάμερα, PTZ, ασύρματη κάμερα, Σύστημα ασφαλείας, ασύρματη κάμερα wifi, ασύρματη κάμερα εξωτερικού χώρου, ασύρματη κάμερα με ήχο, κάμερα IP, εσωτερική κάμερα, COOLCAM coolcam, nip-22fx, Ασύρματη, Κάμερα, 720p/1mp, , ήχος, , led, , microsd, , p2p, Κάμερες, Ασφαλείας, Ασύρματες nip-22(hbp)